Programi

Ženom neka se zove!

Trajanje programa: 27.06.2024 - 30.06.2024

Na traženje žena organizirali smo seminar u kojem sudjeluju isključivo žene. Održat će se koncem lipnja, u danima kada svatko čezne za predahom i odmorom.

Naslov seminara pronašli smo na prvim stranicama Biblije (usp. Post 2,23). Nakon što je Bog stvorio to predivno biće, nazvao ga je ženom. Svemu onom što žena jest i što ona može biti: ženinoj sreći i nesreći, njezinim potrebama i očekivanjima, njezinim frustracijama i snovima pristupit ćemo s duhovnog i psihološkog aspekta. 

U programu mogu sudjelovati punoljetne osobe, bez obzira jesu li u braku ili ne.

Voditeljice su dvije žene sa stručnošću i iskustvom: s. Ivanka Mihaljević, školska sestra franjevka i dr. Asja Palinić Cvitanović, liječnica i psihoterapeutkinja. O duhovnom dijelu programa (sveta misa, euharistijska klanjanja, molitve, ispovijedi itd.) brinut će fra Josip Vlašić.

Program započinje u četvrtak svetom misom u 18 sati, a završava nedjeljnim ručkom. 

Nije moguće parcijalno sudjelovanje.

Kotizacija iznosi 250 KM. U cijenu je uključen smještaj na bazi punog pansiona i sudjelovanje u programu.

VAŽNO!!! Za sudjelovanje možete prijaviti sebe ili drugu osobu kojoj želite darovati ovaj program. Ukoliko prijavljujete drugu osobu, u određenom polju trebate staviti svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i dostaviti vam podatke za uplatu nakon čega ili vama osobno ili, u dogovoru s vama, na mail primatelja šaljemo poklon bon.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac koji se nalazi OVDJE.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na: masnaluka@gmail.com

Foto: Mi Min/Unsplash

Podijeli s prijateljima