Programi

Mala škola nutarnjeg mira – I.

Trajanje programa: 25.04.2024 - 28.04.2024

Nutarnji mir je veliko bogatstvo. „Tko ima mir, ima svemir“ – napisao je netko negdje. Gospodin Isus kao svoj prvi uskrsnuli dar svojim učenicima donio je upravo mir. Sveti Pavao reći će u Poslanici Galaćanima da je mir plod Duha Svetoga. Ipak, taj mir lako izgubimo i nađemo se u nemiru. Kako izgrađivati i čuvati nutarnji mir? Na ovom seminaru tražimo putove do nutarnjeg mira.

Oni koji su u studenome 2023. bili na ovom seminaru, neka se sada ne prijavljuju jer će sadržaj seminara biti isti kao i prošle godine. U studenom ove godine slijedi drugi seminar s ovom tematikom, ali s drugim sadržajem. 

Početak programa predviđen je u četvrtak 25. travnja svetom misom u 18 sati, a završetak nedjeljnim ručkom. Program će se sastojati od zajedničkog rada u velikoj grupi u smislu predavanja i razgovora, ali u nekim trenucima sudionici će raditi u manjim grupama dijeleći svoja iskustva. Također, bit će i trenutaka za osobno razmišljanje u šutnji.

Voditelj: fra Josip Vlašić, OFM

Participacija: 250 KM

Ukoliko želite sudjelovati u ovom programu, molimo vas da pažljivo pročitate i ispunite prijavni obrazac koji se nalazi OVDJE. Nakon što pošaljete svoju prijavu, u naredno vrijeme dobit ćete naš uzvratni mail s naknadnim uputama.

Podsjećamo da su prijave isključivo preko online obrasca. Za eventualne dodatne informacije slobodno nam se obratite: masnaluka@gmail.com

Podijeli s prijateljima